Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Over Hockeyspullen.nl

Hockeyspullen.nl is de meest complete online hockeyspecialist van Nederland. Hockeyspullen.nl is dealer van o.a. de volgende merken hockeysticks: Adidas, Brabo, Cyclone Hockey, Desii, Dita, Duvha Hockey, Face Hockey, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Lekker Hockey, Malik, Naked Hockey, Osaka, Reece, TK, Vlack Hockey en Y1 London.

Naast ons uitgebreide assortiment hockeysticks kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de nieuwste collecties hockeyschoenen van onder andere Adidas, Asics, Brabo, Dita en Mizuno. Sticktassen, rugzakken en andere hockey accessoires maken ons assortiment compleet.

Bij Hockeyspullen.nl ben je verzekerd van een snelle levering en scherpe prijzen! Mocht je productadvies op prijs stellen, dan zijn wij uiteraard tijdens onze openingstijden bereikbaar via onze klantenservice op 053 4320498 waar een team van hockey(st)ers klaar staat om jou te assisteren bij het maken van de juiste productkeuze.

Wil je je al verdiepen in de verschillen in sticks qua kromming, stijfheid en gewicht? Kijk dan eens op onze stickhulp pagina!

Hockeyspullen.nl steunt de Hockey Dreams Foundation. Hockey Dreams Foundation gebruikt hockey als middel om jongeren een betere toekomst te bieden. Zij creëren wereldwijd kansen en leggen een basis voor ontwikkeling. Ze voorziet de coaches van hockeykennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen. Daarbij helpen wij graag een handje mee! Naast een vaste jaarlijkse donatie welke de Hockey Dreams Foundation van ons ontvangt, hebben we momenteel een leuke aanvullende actie. Bij een aankoop van een Duvha hockeystick doneer je de tweede stick samen met 12 hockeyballen aan kinderen in de achterstandswijken in Afrika.

Bij Hockeyspullen.nl ben je verzekerd van goede service, kwalitatief hoogwaardige producten en scherpe prijzen. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Hockeyspullen.nl levert in zowel Nederland als België!

Het team van Hockeyspullen.nl
info@hockeygear.eu

Hockeyspullen.nl is onderdeel van de HoenSport Webwinkels groep.

Over ’t Hoen Sport

’t Hoen Sport is van oudsher een begrip in Enschede en omstreken vanwege haar sportspecialisme in vrijwel alle denkbare sporten.

Al in 1934 werd t Hoen Sport opgericht door de familie ’t Hoen, waarna het bedrijf overging naar de volgende generatie. Na de pensionering van meneer en mevrouw ’t Hoen nam de toenmalige bedrijfsleider het bedrijf over, waarna Vincent Spekreijse het stokje vervolgens in 2005 overnam. Een langgekoesterde droom kwam voor hem in vervulling.

In de loop der jaren is er veel veranderd binnen de sportbranche. ’t Hoen Sport haalt haar kracht uit het razendsnel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen binnen de snel veranderende (sport)markt. Het assortiment wordt continu aangepast en geoptimaliseerd om aan de wensen van de meest veeleisende sporter te kunnen voldoen. Daarnaast zijn er vanaf 2008 steeds meer gespecialiseerde internetwinkels onder ’t Hoen Sport online gekomen. Deze nieuw ingeslagen weg blijkt een perfecte toevoeging te zijn, want ’t Hoen Sport Webwinkels behoort inmiddels tot één van de grootste sport internetaanbieders van Nederland! Het voordeel dat behaald wordt door deze schaalvergroting vertaalt zich direct in het mogelijk maken van een breed en diep assortiment en de daarbij behorende scherpe prijzen. Door het volume in onze internetshops kunnen we ook in onze fysieke winkel een breder en dieper assortiment voeren en scherpere prijzen hanteren. Uiteraard gaat dit gepaard met de van oudsher hoge service graad en uitgebreide productkennis van onze vaste team!

Onze credo is dan ook, COLLECTIE – ADVIES – SERVICE – VOORDEEL. Op deze vlakken zullen wij ons ten alle tijde trachten te onderscheiden!

 

hoen-1960-300x200Hoen-2018-300x200

Geef een reactie

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten