Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Over Hockeyspullen.nl

Hockeyspullen.nl is de meest complete online hockeyspecialist van Nederland. Hockeyspullen.nl is dealer van o.a. de volgende merken hockeysticks: Adidas, Brabo, Cyclone Hockey, Desii, Dita, Duvha Hockey, Face Hockey, Grays, Gryphon, Indian Maharadja, Lekker Hockey, Malik, Naked Hockey, Osaka, Reece, TK, Vlack Hockey en Y1 London.

Naast ons uitgebreide assortiment hockeysticks kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de nieuwste collecties hockeyschoenen van onder andere Adidas, Asics, Brabo, Dita en Mizuno. Sticktassen, rugzakken en andere hockey accessoires maken ons assortiment compleet.

Bij Hockeyspullen.nl ben je verzekerd van een snelle levering en scherpe prijzen! Mocht je productadvies op prijs stellen, dan zijn wij uiteraard tijdens onze openingstijden bereikbaar via onze klantenservice op +31 53 432 04 98 waar een team van hockey(st)ers klaar staat om jou te assisteren bij het maken van de juiste productkeuze.

Wil je je al verdiepen in de verschillen in sticks qua kromming, stijfheid en gewicht? Kijk dan eens op onze stickhulp pagina!

Hockeyspullen.nl steunt de Hockey Dreams Foundation. Hockey Dreams Foundation gebruikt hockey als middel om jongeren een betere toekomst te bieden. Zij creëren wereldwijd kansen en leggen een basis voor ontwikkeling. Ze voorziet de coaches van hockeykennis en educatieve mogelijkheden, zodat zij de hockeysport op een professionele en duurzame manier kunnen opbouwen. Daarbij helpen wij graag een handje mee! Naast een vaste jaarlijkse donatie welke de Hockey Dreams Foundation van ons ontvangt, hebben we momenteel een leuke aanvullende actie. Bij een aankoop van een Duvha hockeystick doneer je de tweede stick samen met 12 hockeyballen aan kinderen in de achterstandswijken in Afrika.

Bij Hockeyspullen.nl ben je verzekerd van goede service, kwalitatief hoogwaardige producten en scherpe prijzen. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Hockeyspullen.nl levert in zowel Nederland als België!

Het team van Hockeyspullen.nl
info@hockeygear.eu

Hockeyspullen.nl is onderdeel van Sportslabel BV.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten