Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeyballen

Hockeyballen clubs

Wil je met uw club goedkoop hockeyballen kopen? Dan ben je bij Hockeyspullen.nl aan het juiste adres. Wij leveren diverse trainingsballen, dimple wedstrijdballen en zaalhockeyballen. Hockeyspullen.nl kan desgewenst uw hockeyballen voorzien van club- of bedrijfslogo. Hockeyspullen.nl doet dit middels UV druk, tampondruk of fabriek af onder een speciale slijtvaste toplaag. Dit geeft een mooi effect aan de hockeybal. Koop hier dus uw hockeyballen clubs!

Meer over hockeyballen

De hockeyballen zijn te verkrijgen van het merk Dita en Reece. Het is ook mogelijk om de hockeyballen te bestellen met een mooie draag tas, dat kan handig zijn voor bijvoorbeeld een training. Afhankelijk van het gewenste aantal (reeds mogelijk vanaf 120 stuks) en de druktechniek bieden deze hockeyballen in de verschillende kwaliteiten aan tegen een prijs vanaf 2,59 Euro per bal incl. logo.

Heb je vragen over hockeyballen voor clubs, de levering van uw product, of ergens anders over? Neem dan gerust contact op met ons.

Alle 8 resultaten

Als hockeyclub of school op zoek naar goedkope hockeyballen? Dan is Hockeyspullen.nl de online winkel voor u. Meer informatie over hockeyballen (evt. met uw eigen logo)? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Informatie aanvraag graag via info@hockeygear.eu of 053 4320498.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten