Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Aanvoerdersbanden

Aanvoerdersband hockey kopen?

Een aanvoerder is binnen het hockeyveld de leider van de ploeg. De aanvoerder is mede verantwoordelijk voor de gedragingen van zijn medespelers binnen het team en heeft de meeste leidinggevende kwaliteiten. De aanvoerder is in het veld te herkennen aan een aanvoerdersband, die om 1 van de armen is geplaatst. In deze categorie bevindt zich ook een hockey rouwband.

Alle 8 resultaten

Hockey aanvoerdersbanden

Voor een opvallende, toepasselijke en comfortabele hockey aanvoerdersband hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben de ideale band voor de leidersfiguren in het hockey. Want je wilt natuurlijk wel herkenbaar zijn in je rol. En de aanvoerdersband geeft status. Kies één van deze banden en toon je een ware leider!

Waarom zijn er aanvoerdersbanden?

Je bent gewend de touwtjes in handen te nemen. Je zet de poppetjes op de juiste plek neer. Je bewaart de rust in het team en straalt leiderschap uit. Daarom ben jij tot aanvoerder benoemd. Tot captain van jouw team. De kapitein, Il capo! Deze moet natuurlijk wel herkenbaar zijn. De arbiter moet weten met wie hij de toss doet, wie hij aan moet spreken op onreglementair spel. Het publiek wil ook kunnen zien wie het team aanstuurt. En na de wedstrijd wordt er door de pers naar de aanvoerder gezocht voor een analyse. Dus ja, het is niet zomaar iets, zo'n aanvoerdersband. Die doe je niet zomaar om je arm. Het draagt verantwoordelijkheid met zich mee, maar die heb je getoond. Daarom ben je gekozen.

Aanvoerdersband: kleuren & de C van captain

En of jij hem nu zelf wilt aanschaffen, of dat dit door de club wordt geregeld: een aanvoerdersband kopen verdient wel even de aandacht. Omdat hij je status geeft. Kies je de vlag van Nederland of België, of toch liever een klassieke, enkele kleur, die mooi afsteekt tegen de kleuren van jouw club? Of ga je toch voor een band met een sierlijke C van captain erop? Een luxeprobleem weliswaar, maar het blijft toch speciaal. Check dus de collectie in onze webwinkel! Kies, bestel en ontvang je nieuwe statussymbool binnen 48 uur thuis, of haal hem af bij één van onze winkels. Daarna ben jij de volledig uitgeruste, herkenbare leider van jouw team. Heel veel succes alvast!

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten