Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Keepertassen

Keepertassen

Een hockeykeeper zijn is niet niks! Je hebt veel bescherming nodig vandaar dat een keeper zo veel spullen heeft, echter moet de keeper deze spullen natuurlijk iedere keer meenemen en daar is een goede keeperstas voor noodzakelijk. Door het hebben van de juiste tas zorg je dat je altijd de juiste spullen bij heeft, ze niet verliest en ze niet beschadigd raken.

Keeperstassen zijn er in diverse soorten en groottes

Keeperstassen zijn er in diverse soorten en groottes net wat je handig vindt en nodig hebt. Want misschien heb je een voorkeur voor een tas met wieltjes of heb je toch liever gewoon een lichtgewicht draagtas. In de tassen is genoeg ruimte voor je legguards, handschoenen en nog veel meer!

Je vindt hier Malik en Grays keepertassen, wat een van de bekendste merken keeperstassen zijn. Ze staan bekend als een merk die goede kwaliteit levert, wat natuurlijk niet mag ontbreken want een keeper heeft een stevige tas nodig voor al zijn spullen.

Alle 18 resultaten

Heb je als hockey keeper altijd moeite om al je keepersgear in een keer mee te zeulen, kies dan voor een keeperstas! Hockeyspullen.nl heeft verschillende handige en mooie keeperstassen waardoor zeulen verleden tijd is en je voortaan je spullen op een makkelijke manier overal mee naar toe kunt nemen!

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten