Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Cyclone hockey

Cyclone hockey stick kopen?

Cyclone Hockey is in 2006 begonnen met het ontwerpen en produceren van exclusieve hockeysticks. De Cyclone hockeysticks worden uitsluitend en alleen geleverd aan de echte hockeyspeciaalzaken. Cyclone is een merk dat zich onderscheidt op de markt door zijn sterke en exclusieve sticks. Exclusief, omdat ze alleen aan hockeyspeciaalzaken leveren en ieder seizoen weer met een nieuw ontwerp en een nieuw thema voor de sticks komen.

Sterke hockeysticks

Sterk, omdat de carbonvezels in de stick onder een hoek van 45 graden op elkaar worden gelegd waardoor het risico op breuk aanzienlijk kleiner is. Daarnaast worden de carbonvezels in rechte lijnen over elkaar heen gelegd om de stugheid en stevigheid van de Cyclone sticks te continueren.

Met een stick van Cyclone zit je sowieso goed, de kwaliteit is hoogstaand en dat voor een scherpe prijs! Tevens wordt er in alle sticks een matje van een mix van rubber en kurk gelegd tussen de carbonvezels. Deze nieuwe innovatie zorgt ervoor dat eventuele schokken nog beter worden opgevangen.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet even contact op te nemen.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten