Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Osaka hockeyschoenen

Osaka hockeyschoenen

Hier bij Hockeyspullen.nl hebben we Osaka hockeyschoenen verkrijgbaar in verschillende versies, kleuren en maten. Zowel voor senioren als junioren.
Osaka is een nieuw hockeymerk opgericht in 2011, Osaka is opgericht met één doel voor ogen: Het overbruggen van die grote gapende kloof tussen fashion en hockey, ze worden hierin enorm gedreven door de mogelijkheden van de toekomst.

Bekijk voor de zekerheid ook onze maattabel Osaka hockeyschoenen. Zo voorkomt u een onnodige retourzending.

Osaka hockey bekendheid

Osaka hockey is nog niet bij iedereen bekend, maar hier komt snel verandering in door de goede kwaliteit producten die ze leveren en de fashion uitstraling die ze toepassen bij de producten. Hockeyspullen.nl biedt vele verschillende Osaka hockeysticks, hockeyschoenen, hockey accessoires en hockeykleding aan.

Osaka hockeyschoenen kopen?

Osaka Hockey werd twee jaar geleden opgericht door de Ierse ex-hockey international Stephen Butler. Het merk ontwikkelde een aantal kwalitatieve basisstukken waarmee je vooral naast het veld gezien mag worden. De collectie doet de uitstraling van het merk alle eer aan met zijn positieve en happy vibes.

Bij jou nieuwe Osaka Hockeyschoenen ook een nieuwe Osaka stick(tas)? Neem anders een kijkje in de Osaka brandstore.

Hockeyspullen.nl biedt van diverse topmerken hockeyartikelen aan. Wij bieden deze hockeyartikelen aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten