Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Dita hockeyschoenen

Dita hockeyschoenen kopen?

Dita hockeyschoenen staan voor grip! Flexibele en comfortabele schoenen die zorgen voor een zeer goede grip! Precies wat jij nodig hebt op het hockeyveld. Veel grip zorgt ervoor dat je sneller weg bent in bepaalde situaties. Zo kun je de bal onderscheppen zodat deze niet bij de tegenstander terecht komt. Door deze extra snelheid ben je je tegenstander sneller voorbij, waardoor het makkelijker is om een actie op doel te maken. Verder is de schoen erg comfortabel. Hierdoor kun je gemakkelijk langere tijd doorspelen zonder last van je voeten te krijgen. De Dita hockeyschoenen zijn compleet vernieuwd dit jaar. Dit jaar zijn de Dita Gold Rush, Dita Triton, Dita Callisto en Dita Oberon nieuw. De Dita Myth en de Dita Sublime zijn in de collectie gebleven.

Bekijk voor de zekerheid ook onze maattabel Dita hockeyschoenen. Dit scheelt retouren en gedoe!

Collectie Dita hockeyschoenen

Wij hebben een ruime collectie van Dita schoenen in verschillende prijsklassen, zodat de ideale schoen er voor jou altijd bij zit. Ook bieden wij junior hockeyschoenen aan van Dita, die ervoor zorgen dat je optimaal kan presteren. Kortom, je vindt hier altijd de Dita schoen die het beste bij jou past.

Heb je vragen over een Dita hockeyschoen, de levering van uw product of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten