Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockey truien

Hockey trui kopen?

Trainen of een wedstrijd met een lage temperatuur? Zorg ervoor dat je er warm bij loopt. Met een hockey trui houd je jezelf warm maar blijf je toch uw bewegingsvrijheid houden. Trainen in een hockey trui kan prima, en tijdens de warming-up van een wedstrijd of in de dug-out tijdens een wissel is een trui ook zeker geen overbodige luxe. Bij hockeyspullen.nl vind je verschillende goede hockey truien voor een goede prijs!

Verschillende mooie hockeytruien van topmerken

Bij Hockeyspullen.nl vind je verschillende mooie hockeytruien van topmerken Adidas en Reece, voor zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor zowel de mannen, vrouwen en kinderen vind je twee soorten truien, namelijk een crew nek trui en een hoody. De crew nek en de hoody zijn allebei in drie verschillende kleuren te verkrijgen: Rood, zwart en blauw. Naast de mooie Adidas en Reece truien zijn er ook verschillende Osaka truien te bestellen.

Resultaat 1–32 van de 35 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een mooie hockeytrui? Hockeytruien zijn eenvoudig online te kopen op Hockeyspullen.nl. Wil je de hockey truien bedrukken? Ook dat is mogelijk.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten