Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Adidas teamkleding

Adidas teamkleding

Een van de grootste merken aller tijden: Adidas. Iedereen kent inmiddels ‘the brand with the three stripes.’. Dit van oorsprong Duitse merk is opgericht door de gebroeders Adolf en Rudolf Dassler. Rudolf begon Puma en sindsdien heeft “Adi” het bedrijf naar zichzelf vernoemd. Adidas was geboren! Inmiddels is Adidas na ruim 60 jaar niet meer weg te denken en biedt Adidas een grote keuze kleding en schoenen aan voor dames en heren. Dankzij de nieuwste technieken blijft Adidas trouw aan de wortels van de onderneming; namelijk innoveren. Adidas is kledingsponsor van veel professionele sporters en sportclubs. Denk aan de voetballer Lionel Messi of Robin van Persie. Maar ook onze eigen Naomi van As wordt al jaren gesponsord door Adidas.

Op Hokeygear.eu vindt u een groot assortiment aan Adidas teamkleding. Kijk daarom eens naar de MiTeam teamkleding, T16 teamkleding of de nieuwe T19 teamkleding lijn van Adidas.

Schakel titel

Adidas teamkleding gemakkelijk bestellen?

Natuurlijk zou je als team een outfit van dit bekende merk willen hebben. Teamkleding is erg belangrijk voor de professionele uitstraling van je team. We hebben bij deze teamkleding ook polo’s , sweaters, trainingsbroeken, hockey rugzakken en nog veel meer. Als u uw teamoutfit wilt personaliseren dan kan dat ook. MiTeam geeft u de mogelijkheid om uw eigen outfit te ontwerpen. Bekijk dus nu ons aanbod in Adidas Teamkleding!

De teamkleding kan gewoon bij u thuis worden afgeleverd, dus bestel nu!

Hockeyspullen.nl biedt u vele basic items aan voor mannen en vrouwen, staat uw gewenste kleur er bijvoorbeeld niet bij of wilt u er een club borduring op hebben? Kijk dan voor de mogelijkheden bij Adidas MiTeam voor Customized Adidas kleding.

Hockeyspullen.nl biedt Adidas hockeykleding aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Resultaat 1–32 van de 87 resultaten wordt getoond

Bij Hockeyspullen.nl vindt u een groot aanbod Adidas Teamkleding in verschillende modellen, maten en kleuren voor mannen en vrouwen. U kunt ze zelfs zelf ontwerpen bij Adidas MiTeam voor de juiste kleuren en clubborduring. U kunt ook een keuze maken uit de kleuren en modellen die Hockeyspullen.nl u voor een voordelige prijs kan aanbieden.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten