Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Brandshops

Brandshops

Bij Hockeyspullen.nl bieden wij verschillende soorten topmerken aan in onze brandshops. Zoals Adidas, Guerilla, Osaka, Indian Maharadja en nog veel meer! Ook vindt je hier gemakkelijk de producten die bij elkaar horen. Hierdoor ben je snel klaar met uitzoeken. Al deze merken bieden producten aan van hoge kwaliteit, dus bent u verzekerd van een goed product als u hier wat koopt.

De verschillende topmerken:

Adidas: De Adidas hockeyschoenen zijn de laatste jaren verreweg de populairste hockeyschoenen van Nederland. Het paradepaardje van Adidas is de Adidas Lux hockeyschoen.
Dit jaar heeft Adidas vijf kleuren van de topschoen. De Adidas Lux voor senioren, de Core Black/Solar Red Lux hockeyschoen, de Shock Yellow/Cargo Lux hockeyschoen, de Yellow/Light Blue Lux hockeyschoen, de Red/Blue Lux hockeyschoen en de Blue/Yellow Lux hockeyschoen.
Zowel in de volwassen uitvoering als de kinder uitvoering, zijn de Adidas Lux hockeyschoenen verkrijgbaar. Deze Adidas AdiStar hockey schoenen zitten dit jaar ook weer in de collectie. Hockeyschoen van het jaar 2015 is de De Adidas Flex hockeyschoen de groen en roze variant zijn zeer in trek bij de hockeyers. Adidas SRS 4 is dit jaar een witte hockeyschoen die er in een dames en heren variant is. Pure power in elke sprint, draai of stop daar is De Adidas hockeyschoenen voor gemaakt.

Osaka:

Het nieuwe hockeymerk opgericht in 2011 is Osaka. Osaka is opgericht met als doel het overbruggen van de kloof tussen fashion en hockey. Hierdoor worden ze gedreven door de mogelijkheden van de toekomst. Osaka hockeysticks zijn nog niet bij iedereen bekend, maar hier komt snel verandering in door de goede kwaliteit producten die ze leveren. Maar ook de fashion uitstraling die ze toepassen bij de producten. En niet voor niets beginnen de hockeysticks van Osaka steeds meer een begrip te worden. Zowel op het veld onder zowel nationale, internationale als beginnende hockeyspelers.

Indian Maharadja: 

Indian Maharadja is een steeds populairder wordend hockey merk. Deze staan bekend om hun eigentijdse design. De sticks hebben mooie prints of juist een minimalistisch uiterlijk. Het uiterlijk is een combinatie van Aziatisch stijlen gemixt met moderne elementen uit Europa. Alle producten van Indian Maharadja zijn van hoge kwaliteit en de sticks hebben een hoog balgevoel. Mede hierdoor en in combinatie met het frisse uiterlijk maakt het merk ontzettend populair.

Heeft u vragen over onze brandshops, de levering van uw product, of ergens anders over? Dus neem gerust contact met ons op.

Resultaat 1–32 van de 270 resultaten wordt getoond

De gaafste merken...in een cool overzicht...Heeft u een vraag over een bepaald merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten