Login

Register

Login

Register

MENUMENU

De aanschaf van een hockeystick brengt de nodige investering met zich mee.  Daarom mag je natuurlijk  verwachten dat ujeeen product van goede kwaliteit koopt.  Een hockeystick is daarnaast echter ook onderhevig aan natuurlijke slijtage, (vanwege contact met kunstgras) en spelschade (stick/bal contact en stick/stick contact).
Garantie bepalingen hockeysticks worden goed rekening gehouden met het feit dat het een fabricagefout kan zijn. Maar ook dat het anderzijds ook spelschade of slijtage kan betreffen. In geval van spelschade en slijtage is garantie niet van toepassing.

Garantie

Vanuit de meeste fabrikanten wordt er maar twee maanden garantie gegeven op hockeysticks, deze garantie geldt voor fabrieksfouten. Wij als Hockeyspullen.nl verlengen deze standaard garantieperiode met 1 maand waardoor je altijd minimaal 3 maanden volledige garantie hebt op je hockeystick. Dit houdt echter niet in dat na een periode van 3 maanden de garantie volledig vervalt. Wij zijn van mening dat ook na deze periode een bepaalde vorm van garantie moet gelden.

De beoordelingen

Wij hebben het volgende vastgelegd welke gelden als richtlijn voor onze beoordeling:

de 1e en 2de maand                   Volledige fabrieksgarantie

Maand 3                             Verlengde garantie Hockeyspullen.nl

Maand 4 en 5                    Garantie op basis van beoordeling door Hockeyspullen.nl.

De schade die de stick vertoont i.c.m. aanwezige gebruiksslijtage geeft ons een goed beeld hoe intensief de stick gebruikt is en of de schade veroorzaakt is door een fout in de productie.

Maand 6 t/m 10               Garantie op basis van beoordeling door Hockeyspullen.nl (maximaal 50% van de aanschafwaarde)

De schadedie de stick vertoont i.c.m. aanwezige gebruiksslijtage geeft ons een goed beeld hoe intensief de stick gebruikt is en of de schade veroorzaakt is door een fout in de productie.

Door verder gebruik te maken van Hockeyspullen.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten